Abseilen

Abseilen doen we vanaf 30 meter dus ideaal voor groot en klein.

 

Touwenparcours

In het touwenparcour zit een grote verscheidenheid aan activiteiten maar spelen zich allemaal af rond het riviertje Wiltz/Wolz.

 

Pamperpaal

De pamperpaal moet je zelf bedwingen maar je weet dat je collega's/vrienden alert zijn om je op te vangen als dat nodig is. Duiken in het luchtledige is niet niks en dan maar hopen dat je de trapeze niet mist.

 

Indianenbrug

Hoog boven een afgrond van 30 meter met als enige een staalkabel om op te staan en eentje om je vast te houden. Uiteraard ben je ook hier gezekerdt bij deze activiteit.

 

De balkjesbrug

Soms is de ene stap wat groter dan de andere maar met de wetenschap dat er altijd weer een balkje komt kun je ondanks de hoogte van 25 meter veilig naar de overkant.

 

Via Ferrata

Van beugel naar beugel langs een nagenoeg vlak leisteenmassief is geen kleinigheid. Als je al hoogtevrees hebt dan kun je die hier overwinnen.

 

Klimmen

Klimmen op een nagenoeg vlakke wand. Gebruik makend van natuurlijke grepen en aangebrachte klimgrepen.

 

V-brug

De V-brug ligt op een hoogte van 45 meter

Reuzenladder

Beklimmen van de reuzenladder kun je beslist niet alleen. Met hulp van je maatjes, vrienden of collega's kom je wel boven.

 

Boogschieten

Jezelf 'Willem Tell' wanen of je boogschietkunsten aan de rest van de wereld tonen. Na de noodzakelijke instructie mag je hier je gang gaan.

 

Tokkelbaan

De tokkelbaan start op een hoogte van 60 meter en heeft een lengte van 250 meter. Beneden wordt je door een remmer weer tot stilstand gebracht. 

 

Oriëntatieloop

Middels kaart en kompas diverse posten zoeken. Hier kun je jou kennis van kaart en kompas verbeteren.

Reuzensprong